torsdag 10 september 2009

Mingeltips: Göteborgsminglet!


Tips från nätverkspartners som vi gärna skickar vidare:
Välkommen till Göteborgsminglet! Efter att ha varit närmare 500 deltagare på affärsminglet den 5 februari 2009 är det nu dags att återupprepa succén. Morgonen den 17 september träffas vi igen, vi som ställer upp på:”Jag motarbetar lågkonjunkturen genom att nätverka” Gäller det dig är du välkommen till Ullevi Lounge, kl. 08.00-10.00. Loungen är den delen av Nya Ullevi som vetter mot Bohusgatan/Skånegatan. Anmäl dig på www.goteborgsmingel.se snarast.
-
Tillväxt kommer från människor som vill och vågar, människor som ser framåt när andra står still. Mingel skapar mänskliga möten som kan ge dig nya kontakter och affärer. Göteborgsminglet är ett frukostmingel med avsikten att vara en stor mötesplats för alla Göteborgs företag och företagare. Kontakten som DU söker finns kanske på plats.
-
Deltagande inkl. frukost kostar 200 kr (160 kr exkl moms). Betalas kontant vid ankomst. Självklart har du möjlighet att ta med en kollega, kund, leverantör eller god vän. Fundera redan nu på vem du vill komma i kontakt med, namn på person, företag, befattningshavare eller bransch. Ta med rikligt med visitkort, ett strålande humör och kom i god tid!
-
Väl mött på stans största affärsmingel den 17 september!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar