fredag 12 juni 2009

På seminarie under Volvo Ocean Race Stopover

Kommunicera ut värde av något kan man göra på många olika sätt. Att denna stora segeltävling är full av olika värden är tydligt. Invigning av Race Village, där seglarna kommer att hålla till under pompa och ståt på Marstrand. Jag följde med Therese Albrechtson på Albrechtson Holding som talade om entreprenörskap på Svenskt Ekonomiskt Forum på Stopovern under Volvo Ocean Race.
Hans Majestät Kung Carl XVI Gustaf talade om Värdigt ledarskap och invigde tävlingsområdet.
.
Andra talare som vi träffade och som var väldigt intressanta att lyssna och dessutom trevliga var exempelvis Dr Kjell A Nordström om framtidens ekonomier, Docent Tony Fang om affärer med Kina, Veronica Hedenmark om assistans, Gustaf Josefsson om entreprenörsjakten och Oscar Hellman och Richard Gluckman om kombinationen akademin och affärslivet samt Gunilla von Platen, kundserviceexpert känd från Draknästet med sin kollega Thomas Wandahl på 3.
Här bodde vi inhysta i ett rum i ett av Marstrands äldsta hus. :-) Över 1300 bäddar har de ideella krafterna ordnat för alla gäster som kommer denna vecka. Imponerande!
Jag, Therese och Veronica är ambassadörer för kvinnors företagande, så jag bloggade på Ambassaden titta gärna in där också. Vi hade mycket kul ihop!:-)
.
Therese Albrechtson skrev om dagarna i sin blogg, läs mer om henne här. På söndag kl 13 seglar båtarna mot Stockholm. Vi önskar samtliga båtar och besättning all lycka på färden till målgång i Sankt Petersburg!

4 kommentarer:

 1. Rätt form är "seminarium"

  SvaraRadera
 2. Hej anonym,
  Tack för påpekandet. Jag väljer dock att behålla rubriken för tidigare när jag ändrade en rubrik blev det problem att öppna sidan.

  Vänliga hälsningar Maria på MIKU

  SvaraRadera
 3. Tack själv Maria, det var fantastisk kul!

  det får vi göra om någon dag!=)

  Kram
  Therese Albrechtson
  www.theresealbrechtson.se

  SvaraRadera
 4. Ja, Therese,
  vi hade verkligen så roligt! Gör gärna om det massor av gånger!
  Ett kanonteam helt enkelt :-)

  Kram Maria

  SvaraRadera