tisdag 16 juni 2009

Hur kommunicerar du på semestern?

Nästa nummer av nyhetsbrevet KURAGE har temat komunikation i semestertider. MajKURAGE handlade om kommunikation och arbetsklimat med gästskribenten Pernilla Altergård. Nu behöver vi er hjälp med att beskriva hur semesterkommunikationen kan se ut och kännas. När den fungerar och när den inte riktigt blir som ni tänkte er.

Ja, för nu kommer sommarvärmen så smått, sommarlovet för barnen är här och så även semestertiderna i Sverige. Vi har olika uppfattning om hur semestern ska vara och med vem. Det gör att det är många faktorer som påverkar kommunikationen mellan oss. Skriv gärna dina tankar om detta tema före den 24 juni till: nyhetsbrev@miku.se Tack på förhand! Vi lottar ut presenter varje månad! Nu perfekt till semestern; ett specialpris, det uppmärksammade spelet The Urban Djungle i Traveledition! Så maila nu dina egna tankar och frågor till oss! Läs mer om spelet i upphovskvinnan Annas text här nedan.

Enkelt att beställa KURAGE, skriv bara namn och mailadress i rutorna så får du KURAGE i din inkorg varje månad:

Under resan på tåget, under solen på stranden eller bara hemma när det regnar - då kan den behövas som mest: sällskapsspelet!Ett snyggt och trendigt sådant är THE URBAN JUNGLE® -frågespelet inom mode, musik, film och TV, design och livsstil.

Spelidén bygger på att du skall du ge dig ut och shoppa med din kunskap som valuta. Genom att svara rätt på det senaste inom mode, musik, film och TV, design och livsstil skall du försöka shoppa ihop till en så lyxig garderob som möjligt men också teknik- och inredningsprodukter!THE URBAN JUNGLE® Travel Edition.

Nu finns även THE URBAN JUNGLE® Travel Edition som är en förenklad variant av originalspelet. Spelet är gjort för att lätt kunna ta med på resan och är därmed det perfekta tidsfördrivet på semestern. I KURAGE lottar vi ut ett spel till alla semesterfirare.....Anna Jonsson/Missimalukki

Sommarbonustillägg 30 juni: Ja, igår, dagen före KURAGE juni skrevs klart fick jag kontakt med min vän designern Diana Svensk som berättade att hon är med i en helt nyutkommen bok som heter Utmaningar. Det låter bra för alla KURAGEläsare att kunna vinna tycker vi så nu har du läsare chansen till denna bok! Diana var med i Draknästet tidigare i vår, se här. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar