lördag 2 maj 2009

Premiär för idén: Framgångsrika mötenFöretagarföreningen i Lerums Kommun (FFLK) berättar om presentationen av"Framgångsrika möten".
.
Resumé temakväll Färg & Yta
Temakvällen började med mingel där deltagarna gavs möjlighet att skapa ny affärsrelationer. Det bjöds på en härlig smörgås buffé. Därefter höll Karin Ohlén från Färg & Yta HB ett föredrag om hur du kan få hjälp med att förtydliga företagets stil – hur vill du att ditt företag skall uppfattas. Färg & Yta HB hjälper dig att samordna stilen på ditt företag med hjälp av färg, ljus, bättre förvaring på kontoret, i mötesrum och personalrum – allt utifrån kundens önskemål och budget. Deltagarna på temakvällen delgavs ett bildspel före och efter Färg & Ytas inblandning.Efter en kortare bensträckare och möjlighet till kaffe och bulle var det åter dags att bänka sig.
.
Från MIKU gav Maria Gustafsson deltagarna flera tips på hur vi kan använda vår mötestid till att göra nytta. Det gavs även tid att reflektera och diskutera vilka typer av möten vi har och hur vi kan bli bättre på att hålla bra möten.Att tänka efter före mötet och att vara tydlig under mötet samt att deltagarna på mötet är delaktiga ökar acceptansen för tagna beslut – vilket leder verksamheten framåt. Föreläsarna och deltagarna tackades för visat intresse!
Vid pennan Camilla Ekblom
.
Vi tackar för visat intresse och på återseende!
På bilden ser du Karin Ohlén Paulsdotter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar