fredag 29 maj 2009

Kärleksdrama på operan

Nu närmar sommaren sig. Dags att summera året hittills, se framåt och ta nya tag med visioner och konkreta handlingar. Bygga på det som är bra och prova nytt. Kulturupplevelser ger ny energi och inspirerar till nya möjlighetsinriktade tankar. Nu ska vi prova opera!
.
På Sveriges nationaldag den 6 juni fyller Henna år som vi firar med att uppleva opera för första gången! Föreställningen är Romeo & Julia på Göteborgsoperan. Vi har riktigt bra platser så att vi ska se och höra så bra som möjligt. Spännande! :-)
.
Vi lever som vi lär, i somras bestämde vi att vi får lyckas och misslyckas, vi testar oss fram i MIKU. Vi upplever att det känns lättare att våga när det är tillåtet att misslyckas. Mer avslappnat att utmana sig själv. Konkret exempel på att våga är KURAGE, vårt nyhetsbrev som vi ger ut varje månad. Nästa nummer kommer i morgon med temat kommunikation i arbetslivet. Gästskribent i maj är den erfarna socionomen och managementkonsulten Pernilla Altergård. Det är vi mycket glada för. Vill du prova KURAGE i din inkorg, så använd anmälningsformuläret längre ner på högerkanten.
.
Göteborgsoperan bjuder på extra information om kärleksparet här. Film här. Pressmeddelandet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar