fredag 1 maj 2009

Hemsidan MIKU.se är uppdaterad mm

Ja, nu var det dags för lite uppdateringar på hemsidan http://www.miku.se/! Vi tror på öppenhet i arbetslivet, transparens som det kallas. Här på MIKUs hemsida kan du läsa om det vi gör, vilka vi är, vad vi erbjuder. Vi tror också på att dela med sig av kunskap med varandra. Vi gör det genom att skicka vidare bra saker som andra kan ha nytta och glädje av.

I augusti 2008 började vi ge ut KURAGE i din inkorg, ett nyhetsbrev där vi bjuder på kunskap och för dialog med läsarna. Nyhetsbrevet har blivit omtyckt, fått fin respons och vi kände att vi startat något bra. Läs KURAGE med temat kommunicera i mingel och nätverk. Det senaste KURAGE har just nått sina prenumeranter i en helt ny layout. Beställ KURAGE du också, enkelt genom formuläret nere i högerkanten.

I december 2008 tog vi nästa steg, vi började företagsblogga. I bloggarna samlar vi goda exempel och följer andra intressanta bloggar. Ger tips på böcker och hemsidor. Skriver om vårt engagemang i CSR och speciella händelser som organisk begravning!
.
Ibland gästbloggar vänner om sina hjärteämnen! Dialogen skapas när du som läsare själv skriver kommentarer och skickar vidare till någon annan. Vi använder sociala media som kanal att nå ut till dig. Läs mer om sociala media i vår företagsblogg: REDIG REBELL. Där kan du också se MIKU i media med exempel på när vi är med i pressen. I bloggen Prat & Mat hittar du mingel och ätande mm. I bloggarna skickar du enkelt vidare till mail, Facebook m fl med "Share-funktionen" som finns i varje blogg.
.
Genom att kommentera i bloggar kan vi få input på vad du tycker och vi och andra läsare kan också svara = dialog! När vi kommunicerar med hjälp av internet har vi så enormt mycket större chans att faktiskt nå varandra och dela kunskapen. Samarbeta! Christian på Disruptive beskriver värdet av internet på sitt fantastiska sätt, honom har jag träffat både på nätet och "på riktigt".
Hör gärna av dig med förslag och tips för innehåll. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar