torsdag 9 april 2009

Glad påsk önskar MIKU!

På en kvällsvandring genom Haga Nygata i Göteborg möttes jag av denna fantastiska syn! En antikaffärs upplysta skyltfönster med en tjusig och stolt tupp som på en tron. Jag tog snabbt upp mobilen och tog ett kort för att kunna önska er en glad påsk med något unikt.

Påsk betyder passera eller gå förbi. Lite påskfakta enligt Wikipedia: Påskdagen infaller sedan år 325 alltid första söndagen efter första fullmånen efter vårdagjämningen. År 2009 är det den 12 april.

För oss i MIKU är det lugn och ro blandat med umgänge med goda vänner och familj som vi gör i påsk. Många barn klär ut sig till påskkärringar och påskgubbar, men nu är mina barn för stora för det. Äta påskgodis blir nog ingen för stor för, här är ett lättlagat recept på kola. :-) På Tasteline finns massor av påskig mat och godis. Ett trevligt sätt att träffas är en brunch!

Passar på att tipsa om Solkattens självhjälpshus i Göteborg, där jag är igångsättare och solkatt.

Vi passar också på att variera vila och aktiviteter, läsa lite och ta långa sköna promenader, tanka batterierna med vårluft! Fundera på hur vi vill att resten av våren ska se ut för att vi ska känna oss nöjda när sommaren kommer. Ja, stanna upp och se möjligheter, blicka framåt och coacha oss själva i all enkelhet.

GLAD PÅSK! önskar Maria & Henna på MIKU

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar