måndag 16 mars 2009

Skaffa dig KURAGE i mingel och nätverkande!

Varje månad kommer KURAGE rakt in i inkorgen hos er läsare som får vårt nyhetsbrev. Ämnet är alltid kommunikation och utveckling i dialog med er läsare. Varje månads tema väcker tankar hos läsare som mailar oss och innehållet växer fram. Ibland bjuder särskilt inbjudna gästskribenter på sina tankar om månadens tema. Vi är mycket stolta över våra gästskribenter som liksom vi brinner för sina ämnen!

Gästskribent i nästa KURAGE som kommer 20 mars är ingen mindre än Jeanette Gardner! Hennes nyhetsbrev Bizwoman om karriär, personlig utveckling och wellness är en förebild för oss. Hon är dessutom en trevlig person som vi gärna vill lära oss mer av.
Jeanette är författare, föreläsare och nätverksproffs med en gedigen internationell ledarbakgrund. För KURAGE läsare bjuder hon på sina tips om kommunikation i nätverkande och dessutom lottar vi ut flera exemplar av Jeanettes bok: Hur du gör en total karriärmakeover! En praktisk bok om karriär med personligt varumärke, chefstest och mycket annat matnyttigt.

Anmäl dig för mer KURAGE nu! Genom formuläret här i högerkanten är du garanterad KURAGE varje månad så länge du själv vill, helt kostnadsfritt. Din adress används enbart till KURAGE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar