fredag 9 januari 2009

KURAGE om samspel mellan ord och kroppspråk

Kommunikation mellan människor är ett stort område. Det är roligt att arbeta med för varje människa vi möter har sina tankar och funderingar kring sin egen och andras kommunikation. Det kan handla om olika sätt att säga och svara, att lyssna eller inte lyssna alls. Det finns också hur mycket som helst att lära sig om kommunikation. Själva ordet kommunikation kommer från communicare som står för att göra gemensamt. Som i kommun.

Ny månad i MIKU betyder ett nytt nummer av KURAGE i din inkorg, vårt nyhetsbrev om kommunikation och utveckling i dialog med läsarna. Där delar vi kunskapen med er läsare som varje månad mailar era tankar till oss. Därför vet vi att många är intresserade av att föra dialog om exempelvis möteskommunikation och mailkommunikation. I januari är temat Samspel mellan ord och kroppspråk vilket kommer i nästa vecka. Vi är mycket glada över att erbjuda läsarna duktiga gästskribenter. I januari är det Per Dosenius på Dosenius Sjukgymnastik & Hälsa som delar med sig av sin bild av samspelet mellan ord och kroppsspråk. Dessutom lottar vi ut presenter varje månad.

Du kan enkelt börja få KURAGE i din inkorg, använd rutorna längre ner på höger sida. Adressuppgifterna används enbart av MIKU till nyhetsbreven, inget annat. Om du vill avsluta så är det lika enkelt, bara klicka på en länk längst ner i nyhetsbrevet.

Läsprov: Läs gärna novembers KURAGE med temat Kommunicera med klädseln.

Varmt välkomna!

2 kommentarer:

  1. Tack för ditt inlägg på min blogg, din verksamhet och hemsida ser spännande ut!/ Karin Klerfelt www.astarcan.se

    SvaraRadera
  2. Hej Karin,
    Tackdetsamma!

    Maria på MIKU

    SvaraRadera