onsdag 10 december 2008

Tips för julglädje på ditt sätt

Det är lätt att dras med i julstressen! Här får du tips från coachen! Ta något att skriva på så är det lättare att komma ihåg, ordna en lugn stund för dig själv och stäng in dig på toaletten om så behövs. Ta ett djupt andetag och slappna av. Besvara sedan:

Hur ser din bästa jul ut?

 • Vilka dofter och smaker vill du känna?
 • Vad vill du göra i jul?
 • Hur låter din jul?
 • Hur vill du känna dig i juletid?
 • Vilka personer vill du träffa och skapa julminnen tillsammans med?

När du själv är klar över hur du vill ha din jul, kolla med de andra du har runt dig. På detta sätt kan ni fira jul som ni vill ha den istället för att fira någon annans önskan om julen.

Fler tips i KURAGE <:-) Julspecial där vi skriver om kommunikation i juletid: http://www.getanewsletter.com/usr/nview.php?id=0b6f9fa7c834a61ef366341ebfbfd02d

3 kommentarer:

 1. Hej på er!
  Stort Grattis till bloggen.
  Vilka fina bilder!
  Här kommer några kloka ord i dessa tider:
  "En vän är en person som kommer nära när andra försvinner" Walter Winchell
  God Jul på er!
  /Maria Oskarsson/ First Trade

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för tipsen. Läser att du liksom jag råder folk att gå in på toaletten för att få en egen vrå! Tänk vad tokigt egentligen att man ska behöva låsa in sig på toa för att få tid till refklektion!! :-)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kul att du uppskattar tipsen! ja, egentligen kan det låta helknäppt men eftersom många är så stressade att "tid för reflektion" lätt försvinner i vardagen så gillar jag idén med att koppla ihop sådant man ändå gör. Som att vara för sig själv en stund då och då. Smart! ;-)

  SvaraRadera